Интериорно и екстериорно озеленяване

.

Гардения 2006 ООД

С професионалният си опит от 15+ години в проектирането, изграждането и поддръжката на закрити и открити паркови и дворни пространства, фирмата се е наложила като водещ фактор в ландшафтен дизайн.

„Гардения 2006“ ООД е специализирана и в изграждането на високотехнологични напоителни системи, необходими за успешното развитие на растителността и перфектната визия на изградения пейзаж.

”Гардения 2006” ООД  наема висококвалифицирани специалисти и разчита на индивидуалния подход при всеки клиент, при всеки проект и при всяка градина. 

Бутик за цветя

Какво предлагаме ?

Професионални решения за вашия дом и градина

Градината, дворът, терасата са пространствата, в които се свързват затворените стаи с външния свят.
Ние ще изградим за Вас най-хармоничната и вдъхновяваща връзка между вътре и вън.

Да, дори и в дома, офиса, хотела, магазина и любимото Ви заведение можем да изградим райската градина.

Градински център

Растителност

В градинския център на „Гардения 2006“ ООД можете да намерите голямо разнообразие на иглолистни дървета и храсти и топиари. Предлагаме сортове и форми на източна и западна туя,сребрист и  сръбски смърч, бор, кедър, лъжекипарис, тис, хвойна, ела и други.

Предлагаме над 70 сортове и видове широколистни храсти и дървета. Заповядайте в градински център „Гардения 2006“ ООД, за да запознаете и да изберете подходящия вид и сорт за Вашата градина.

Предлагаме и модерните декоративни треви, които имат предимството да са по-лесни за поддръжка от цветята. С декоративните треви можете да подчертаете линията на алеята в градината, да добавите различна текстура в кашпите, когато правите композиция от растения, да помогнат срещу ерозията на стръмни терени, да бъдат фокус в дадена композицията или да дадат защита или храна на птиците.

Предлагаме голямо разнообразие на сезонни цветя в саксия. Цветята в градината или в двора допринасят за красотата и биоразнообразието на мястото. Цветята са и единствената храна на пчелите, например.

Градински материали

За да отгледате красиво растение Ви е нужна богата почва на микро и макро елементи. Торфените субстрати съдържат всичко необходимо за осигуряване на оптимална среда на растежа на растенията: торове, микроелементи, подобрители и овлажнители. Предлагаме торфен субстрат в различни разфасковки от 2 литра до 50 литра за цъфтящи и зелени растения, за орхидеи, за балкон или двор.

 

Предлагаме богат избор от саксии и сандъчета, висящи и седящи, от разнообразни материали: керамика, бетон и полимерни пластмаси устойчиви на UV лъчи и студ и широка гама от размери, подходящи за всеки балкон, тераса или градина.

За любителите на перфектния  тревен килим предлагаме разнообразни тревни смески подходящи за слънчеви или сенчести места, за влажни или сухи почви, издържливи на отъпкване. Подбирайки подходящата тревна смеска Вие ще имате възможността да отгледате гъста и свежа тревна площ.

За богат цъфтеж, за оптимален растеж и за добро здраве на растенията предлагаме богато разнообразие от торове и препарати за растителна защита. Можете да направите избор между торове за външни и вътрешни растения, за цъфтящи и зелени, за балконски растения и универсални.

"Ако имаш само една градина и библиотека, имаш всичко!"

Цицерон

Екип

Екипът ни обича да прави нещата с вкус. 

Таня
Виолина
Виктория
Стелла
Силвена

Работно време:

Лятно работно време (април – октомври)
понеделник – петък   8:30 – 20:30
събота и неделя            9:00 – 20:30

Зимно работно време (ноември – март)
понеделник – петък   8:30 – 20:00
събота и неделя            9:00 – 20:00

Контакт

Бул.“Братя Бъкстон“№81
1618 Манастирски ливади, София
 
0886234177